09-02-10

Eerste wandeltocht

Vandaag mijn eerste wandeltocht gewandeld.  Deze voormiddag samen met de baasjes naar Ingelmunster getrokken.  Eerst een plaatsje moeten zoeken voor de auto want er was heel veel volk. We zijn op zoek gegaan naar Tidou (een blog vriendje) maar niet gezien. Jammer het zal voor een volgende keer zijn.  Op het voetbalplein van Ingelmunster heb ik al direct een contract onder mijn pootjes gekregen, ik mag er beginnen als keeper. Onderweg hebben we een paar grote dieren tegenkomen die baasje paarden noemde, daar was ik niet zo tuk op, ik heb er eens goed naar geblaft maar ze gingen niet achteruit, ben dan maar vlug weer naast baasje gaan wandelen.  Ga nu vlug een slaapje doen want deze avond moet ik nog naar de training.

P1050676

P1050678
P1050680
P1050682
P1050683

Commentaren

Jammer dat je Tidou niet hebt gezien. Ik keek zo uit naar de foto's van jullie tweetjes. Zo te zien doe je het echt goed als keeper. Groetjes.

Gepost door: Anne | 09-02-10

Hey Diesel, jammer eh maatje dat we elkaar niet gezien hebben! De baasjes hun fout hier were se, niet op tijd uit hun bed en dan mochten ze ook nog maar 90 rijden op de autostrade, allee, 't was al bijna half elf als we er waren. Hopelijk genoten van de wandeling? Was ijzig koud eh! Niet zo'n heel mooie wandeling, maar allee, we mochten op stap eh! En heel waarschijnlijk zien we elkaar wel eens ergens eh!!!! Poot!!!

Gepost door: Tidou | 09-02-10

De commentaren zijn gesloten.