20-02-11

Activtochten

Vandaag gaan wandelen in Kaster, daar hebben we gekozen voor de grootste afstand namelijk 31.2km. Baasje heeft wel 3 maal moeten rusten, maar ik ook een klein beetje. Want van al dat loslopen doe ik eigenlijk meer km's dan baasje.  En in de start zaal heeft de mevrouw van de bonnetjes mij herkend van de foto's hier op het internet.  En baasje had honger hij heeft er twee pannekoeken gegeten, maar ik heb ook een klein stukje mogen proeven, mmmmhhhh heerlijk na zo'n wandeling.  Ik heb hier nog een paar filmkes van mij, twee zijn van vandaag, de laatste van vorige week. En een foto waar ik op mijn mooist ben hihihihi....

 

P1100152.JPG 

 

 

 

 

Commentaren

Wij zijn van Kaster, en vinden het leuk hier te wandelen. Blij dat je ervan genoten hebt. Ons vrouwtje moest werken die zondag, anders hadden we ook meegewandeld.

Groetjes, Mana, Kyra en Lila (Cavaliers)

Gepost door: Shelly | 24-02-11

Amaai!!! 31 km in u pootjes en maar drie keer rusten!!! Flink se!!! Had ge geen last van stijve pootjes de dag erna??? Heb ooit is 31 gedaan, maar was net ietsje teveel. Tot 25km kan ik mee met de baasjes, tenzij het te warm word. Pootje, Tidou.

Gepost door: Tidou | 28-02-11

De commentaren zijn gesloten.